Kategorier
Marknadsföring

Dekor ökar kundkretsen och skapar trivsel

Det är så viktigt med rätt dekor, och det handlar om alla typer av dekor, från fönsterfilm till skyltar, till namnskylten på skrivbordet och kontorsdörren.

Vi lever i en värld som fokuserar mycket på att vi ska trivas och ha det bra. Det känns ibland onödigt med detaljer, för vi har så många stora projekt på gång. Speciellt om vi driver ett framgångsrikt företag. Men om ni vill att ert företag ska bli ännu mer framgångsrikt så bör ni fokusera mer på dekor.

Dekor är inte bara snyggt, det är också ett smart sätt att göra reklam. Till exempel så är dekor för bilar ett utmärkt sätt att göra gratis reklam varje gång ni åker någonstans. Det är ännu bättre om ni är ett företag där arbetet är baserat hemma hos kunden. Det gör att ni kan göra reklam på många olika ställen.

Dekor i form av skyltar och liknande

En annan form av dekor är skyltar. Till exempel en stor skylt som placeras på en vägg av något slag, och som enkelt kan bytas ut när den börjar se lite skabbig ut, eller när ni har ett nytt meddelande till världen och de potentiella kunderna. Ett annat sätt att göra reklam med dekor är att sätta upp fönsterfilm på fönstren till kontoret.

Det är svårt att göra reklam på fönstren på annat sätt. Det ser till exempel inte så proffsigt ut att tejpa upp en lapp med lite information. Det är helt enkelt snyggare och proffsigare att sätta upp en fönsterfilm med ert budskap och företagsnamn på. Det behöver inte kosta en förmögenhet, och ni kommer att väcka större uppmärksamhet.

Kontoret behöver också lite dekor

Det är såklart snyggt med enkla anordningar och stilfullt modernt inredda kontor. Men ärligt talat så kan det dock bli lite för sterilt om man inte dekorerar alls. Något som gör en stor skillnad är namnskyltar. Det ger en personlig touch till företaget, och kunderna kommer att känna sig väldigt väl omhändertagna.

Det är lätt att glömma sådana små detaljer, men det gör stor skillnad i det stora hela. Många kontor är så opersonliga, eller så enkla, att de nästan inte syns. Med rätt typ av dekor så kommer ni att ses av rätt personer. Syns ni mer, så har ni större chans att växa och bli riktigt framgångsrika.